abcdefghijklmnopqrstuvwxyz#

Marchize pentru grădini de iarnă - terase Warema

Savuraţi orele frumoase de vară cu marchize de calitate de la WAREMA. Multitudinea modelelor face ca ele să fie ideale pretutindeni - fie că este vorba de casa de la ţară sau de clădirile moderne. Toate au ceva în comun: pofta după aer liber, asigurată de întinderea pânzei pe construcţia de înaltă stabilitate, dar totuşi filigranată. Varietatea formelor şi modelelor oferă prin aceasta impulsul de accentuare a caracterului unei case. Marchizele Warema: elementul suplimentar pentru casa dvs.

Culorile trezesc emoţii. Ele acţionează prin radiaţia, intensitatea lor şi sunt o parte a personalităţii dvs. Şi în arhitectură culorile joacă un rol esenţial în conceperea lumii noastre.

Bucuria petrecerii orelor însorite, plăcerea petrecerii timpului liber - toate acestea le puteţi avea când vă destindeţi pe terasa dvs. umbrită de una din marchizele noastre. Culorile autentice asigură o ambianţă de concediu, un climat plăcut şi protecţia contra razelor ultraviolete datorită materialului special. Protecţia marchizei contra intemperiilor este asigurată aproape invizibil: senzorii măsoară, de exemplu intensitatea vântului şi determină, la nevoie, retractarea instalaţiei. Din programul bogat de accesorii puteţi alege echiparea care vă convine. 

 

Date firma

SC ROLLOTEC SRL
Nr. înreg: J19/518/97
Cod fiscal: RO 10059102

Sediu

  • Str. Principala Nr. 205/A
    537290 -Secuieni jud. Harghita

 

Orar

L - V 7:30 - 16:30
Weekend Inchis

Contact

  • +40 266 244 812
    +40 266 244 882
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.